Wie is Mella

Mella styling&design

Mella is de bedrijfsnaam van Marinella Anagnostopoulos.
Onder de noemer Mella plaats ik mijn beide passies:
PORSELEIN en STYLING

Mella styling
Met creativiteit en inzicht realiseer ik diverse stylingopdrachten.
Samen met mijn opdrachtgevers werk ik graag samen aan een mooi project. In de commerciële sector zijn dat vaak showrooms, winkels of beursstands en natuurlijk fotostyling, waar het allemaal mee begon. In 1991 ging ik direct na de modeacademie, werken bij Ariadne At Home, waar ik met mijn modeachtergrond werd opgeleid tot interieurstyliste.
Inmiddels heb ik keukenontwerp aan mijn veelzijdige opdrachten toegevoegd. Samen met Peter van Ommen  ontwerp en realiseer ik keukens op maat.

Mella Porselein
Porselein mijn andere passie, omdat porselein zo’n prachtig materiaal is om mee te werken. Heel fijn van structuur, heel kwetsbaar als het nog niet gebakken is. Heel veel rust en zachtheid is er nodig om tot een mooi eindresultaat te komen. Eindeloos verfijnen en steeds dunner gieten en kleinere details maken is mijn uitdaging. Ik gebruik graag voorwerpen uit mijn jeugd of van mijn kinderen om mallen te maken. Mijn barbielaarsjes, de krokodillen en kikkers van mijn kinderen, van alles kan een mal gemaakt en eindeloos in porselein gegoten worden. Aan elk voorwerp zit een verhaal, dat je misschien niet kent, maar wel voelt in mijn werk.

Historie
In 2005 heb ik Mella styling & design opgericht. Voor mij een logisch vervolg op 11 jaar in vaste dienst bij diverse tijdschriftredacties: 101Woonideen, Ariadne At Home, Margriet en Libelle. Als freelancer werkte ik nog voor deze redacties, maar kwam er ook ruimte voor het inrichten van winkels, showrooms en particuliere interieurs. Een kleurenplan, een indeling, de styling of een geheel concept behoort tot de mogelijkheden.

Zijn er interieurplannen binnen uw bedrijf of privé waarbij inspiratie en creativiteit nodig zijn, neem dan vrijblijvend contact op.

Marinella Anagnostopoulos
Mella styling & design
mella@planet.nl
06-22963887

Fotografie portret: Louise Honée